Cum putem utiliza resturile alimentare!
InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-f
Povești în format digital pe tema risipei alimentare !
Astăzi 14.03.2019, reprezentanții InfoCons participă la prima acțiune privind realizarea unei povești digitale pe tema risipei alimentare
Prima dezbatere cu tineri pe tema risipei alimentare !
În data de 13.03.2019, reprezentanții InfoCons au participat la prima dezbatere la nivel național pentru liderii de tineret
Depozitarea corecta a alimentelor!
InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-f
Laboratoare de alimentație
A învăța cum să gătești este o tendință uriașă acum: consumatorii urmăresc canalele de gătit, clipurile video și își petrec cu bucurie diferitele ocaziile (teambuilding,
Educația non-formală pentru o9atitudine față de risipa alimentară continuă!
Sub egida Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education’ în perioada martie 2019 – iunie 2019, se va desfășura a doua sesiune de training-
InfoCons alături de Asociaţia CONIL în cadrul CONIL Fest
InfoCons a participt şi astăzi la CONIL Fest, eveniment organizat la Circul Metropolitan.
InfoCons partener în cadrul CONIL Fest
InfoCons a participt şi astăzi la CONIL Fest, eveniment organizat la Circul Metropolitan.
Ce înseamnă problema risipei alimentare?
Multă lume crede că cea mai mare risipă alimentară este făcută în supermarketuri, însă este oare așa? Risipa alimentară apare în fiecare stagiu al producerii și distribu
Congelarea alimentelor poate ajuta la reducerea risipei alimentare!
InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-f
Devino Eroul de Zi cu Zi și oprește risipa alimentară!
InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală`, a realizat div
Compostați resturile alimentare !
Majoritatea resturilor din casă (40%) reprezintă material compostabil, precum bucățile de fructe sau legume, resturile alimentare sau zațul de cafea. Dacă nu există un sistem de colectare a resturilor
Reprezentanţi InfoCons participă la un nou Training la locul de muncă
Reprezentanții InfoCons vor paticipa la un alt Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education’
SCHIMBAREA CLIMATULUI ÎN BUCĂTĂRIA TA – Chestionar cu privire la obiceiurile alimentare
SCHIMBAREA CLIMATULUI ÎN BUCĂTĂRIA TA Chestionar cu privire la obiceiurile alimentare InfoCons în calitate de Partener in cadrul Proiectului –
Crezi că poți fi Eroul de Zi cu Zi?
InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală`, a realizat div
Merele – cum prelungim viața acestora și reducem risipa alimentară !
Loc de depozitare: frigider sau beci rece (de preferință sub 5° C); loc întunecat. Merele emană un gaz (etilenă) care accelerează coacerea altor fructe și legume, în cazul
Reprezentanții InfoCons vor paticipa la un nou Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European
Training-ul are ca scop prevenirea risipei alimentare la locul de muncă, fiind adresat angajaților atât din perspectiva informării acestora cu privire la impactul global al risipei alimentare
Fără risipă de Ziua Îndrăgostiților!
Pregătiți o cină romantică cu ocazia Zilei Îndragostiților, astfel puteți face economii, dar trebuie să urmați câteva sfaturi simple: – Alegeți cantitatea potrivită Încercați să achiziționați alimente la vrac, sau cereți vânzătorului să le taie/felieze conform nevoilor dumneavoastră, pentru a achiziționa cantitatea potrivită și a evita să cumpărați în plus…
CĂLĂTORIA BANANEI – Test interactiv. Descoperă potențialul de a fi ‘Eroul de zi cu zi ‘
CĂLĂTORIA BANANEI -Test interactiv Descoperă potențialul de a fi ‘Eroul de zi cu zi ‘
Reprezentanții InfoCons vor paticipa la un nou Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education’
Astăzi, 1 Februarie 2019, reprezentanții InfoCons vor paticipa la un nou Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education



























