A învăța cum să gătești este o tendință uriașă acum: consumatorii urmăresc canalele de gătit, clipurile video și își petrec cu bucurie diferitele ocaziile (teambuilding, zile de naștere etc) în cursurile de gătit.

Conceptul laboratoarelor de alimentație introduc gătitul ca o modalitate de a învăța o filozofie a alimentației, care conține cunoștințe despre întregul lanț alimentar, modul în care sunt produse alimentare, informații despre agricultura durabilă, etc.

Cunoscând modul în care mâncarea ajunge la masa noastră, participanții la laboratorul alimentar vor fi mai conștienți de valoarea sa, prevenind astfel pierderea alimentelor în propriile gospodării.

Primul astfel de “Laborator de alimentație “ a avut loc în data de 06.03.2019, la care au participat peste 20 de persoane care au obtinut informatii utile în vederea reducerii risipe alimentare.

Evenimentul este desfășurat în cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education’ (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală – “Respect, mâncării !’).

Respect mâncării !

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal