SCHIMBAREA CLIMATULUI ÎN BUCĂTĂRIA TA

Chestionar cu privire la obiceiurile alimentare

InfoCons în calitate de Partener in cadrul Proiectului – Respect mâncării ! – “Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală` , a realizat diverse materiale educationale printe care si teste interactive pe diverse teme.

Astfel cel de-al doilea test realizat este dedicat obiceiurilor noastre alimentare : planificarea meselor , cumpararea produselor alimentare, pastrarea si depozitarea corecta a acestora, informatii referitoare la datele de expirari, utilizarea resturilor alimentare.

Ca urmare a parcurgerii acestui chestionar vom primi sfaturi utile si informatii pe care le putem aplica in obiceiurile noastre zilnice pentru reducerea risipei alimentare.

Pentru accesarea testului va rugam click AICI

Respect mâncării!

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal