InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală`, a realizat diverse materiale educative printre care și un joc educativ, care se adresează tinerilor și adulților.

`Eroul de zi cu zi` este un joc cu valoare educativă, al cărui scop este educarea și informarea jucătorilor în legătură cu practicile de păstrare, preparare și consumare a alimentelor. Formatul jocului încurajează jucătorul la încercări repetate, în urma cărora află mai multe informații.

Scopul jocului este de a colecta cât mai multe alimente. Personajul poate fi mișcat la stânga sau la dreapta, singurele controale ale jocului fiind efectuate din mouse. Doar apăsați click și mișcați mouse-ul (pe PC) sau țineți apăsat cu degetul (pe telefon) în direcția în care doriți să meargă personajul dumneavoastră. Nu uitați să verificați lista de misiuni! Completați-le pe toate și deveniți Eroul de Zi cu Zi!

Notă: Este posibil ca jocul să nu fie în limba română la prima accesare a acestuia. Dacă este așa, puteți schimba limba din interiorul jocului, de pe rotița care indică meniul de setări.

Pentru a descărca sau juca jocul, click aici.

Citește și:

– Mai multe informații despre risipa alimentară

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal