Când risipești mâncare, risipești totodată și tone de apă!
Urmăriți acest clip video Povești de bucătărie – Apa ! și puteți avea o imagine mai clara a risipei de alimente corelată cu risipa de apă. Este nevoie de multă apă pentru a produce
Cunoașteți diferența dintre `a se consuma înainte de` și `a se consuma până la` ?!
Aproape 40% dintre europeni sunt confuzi în citirea termenului de expirare al unui produs, nerealizând care este diferența dintre `a se consma înainte de &r
InfoCons vă așteaptă la Târgul de Sfinții Apostol “Petru și Pavel`
InfoCons participă și astăzi cu un stand în cadrul Târgului din Satul de altădată – Târgul de Sfinții Apostol “Petru și Pavel` ce s
InfoCons participă cu un stand la Târgul de Sfinții Apostol “Petru și Pavel`
InfoCons participă cu un stand în cadrul Târgului din Satul de altadata – Târgul de Sfinții Apostol “Petru și Pavel` ce va avea loc
Reprezentanții InfoCons vor participa la un nou Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European
Astăzi, 27 Iunie 2019, reprezentanții InfoCons vor participa la un nou Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education&q
Fii Eroul Reducerii Risipei Alimentare!
`Eroul de zi cu zi` este un joc cu valoare educativă, al cărui scop este educarea și informarea jucătorilor în legătură cu practicile de păstrare, preparare și consumare
38% din consumul de energie din sistemul alimentar global este folosit pentru producerea alimentelor care vor fi risipite
E greu să ne gândim la o activitate umană care nu necesită energie. Sursele bazate pe combustibili fosili,care nu sunt regenerabile, au devenit o adevărată problemă: utilizarea lor a crescut
Sfaturi utile despre congelarea alimentelor !
În acest videoclip puteți regăsi informații utile vis a vis de congelarea alimentelor pentru prelungirea vieții acestora, printre care : Puteți congela aproape toate alimentele l
Uleiul de palmier și impactul asupra habitatului natural!
Luați în considerare uleiul de palmier: provine din țări tropicale cum ar fi Indonezia, Malaezia și părți din Africa.
Miliarde de hectare de pământ utilizate pentru producerea alimentelor care sunt risipite!
Producția mâncării – creșterea cerealelor sau a legumelor sau producerea cărnii – cere foarte mult pământ fertil. Pentru a satisface cererea de alimen
Pesticidele utilizate in productia de alimente care se risipesc !
Urmăriți acest clip video Povești de bucătărie – Albinele ! și puteți avea o imagine mai clara a risipei de alimente corelată cu producția acestora și utilizarea pesticidelor.
InfoCons vă așteaptă la Târgul Romexpo
InfoCons vă așteaptă în ultima zi la Târgul Romexpo. Acțiunile se desfășoară în cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food w
InfoCons prezent și astăzi la Târgul Romexpo
InfoCons vă așteaptă și astăzi cu informații la Târgul Romexpo. Acțiunile se desfășoară în cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in n
Copii, alăturați-vă poveștii bananei pentru a putea fii eroi ai reducerii risipei alimentare!
Banana este vedeta acestui test interactiv care vă ghidează într-o călătorie frumoasă, primiți sfaturi utile și astfel puteți afla informații utile pentru reducerea risipei alimentare.&n
InfoCons participă și astăzi la Târgul Romexpo
InfoCons vă așteaptă și astăzi la Târgul Romexpo. Acțiunile se desfășoară în cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal educat
“Călătorește“ împreună cu banana și obții sfaturi utile pentru reducerea risipei alimentare !
Te invităm să accesezi testul interactiv realizat de InfoCons în cadrul Proiectului – Respect mâncării ! – “Abordarea globală privind risipa
InfoCons participă cu un stand la Târgul Romexpo
InfoCons participă în perioada 30 Mai – 2 Iunie 2019 cu un stand la Târgul Romexpo. Acțiunile se desfășoară în cadrul Proiectului European ‘Global learning
Impactul social al risipei alimentare
În lume estimativ 800 de milioane de persoane nu au resursele necesare minimale pentru un trai decent. Din aceste considerente este necesar a fi identificate măsuri pentru recuperarea și red
Sfaturi utile privind reutilizarea resturilor alimentare !
V-ați gândit vreodată ca puteți utiliza resturile alimentare? Puteți obține infromații utile pe această temă urmărind acest VIDEOCLIP printre care: –
Dulce și sărat – Povestea ketchup-ului
Reprezentanții InfoCons participă, în acest moment la prima instruire bazată pe simulare din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non
Cum estimăm cel mai corect porțiile pentru o singură masă?
ð Legume fără amidon În cazul legumelor fără amidon utilizați mâinile cuplate pentru a porționa cantitatea potrivită pentru o singură masă, iar pentru copii, fol
Reprezentanții InfoCons participă la o nouă dezbaterea cu tineri pe tema risipei alimentare!
Reprezentanții InfoCons participă la o nouă dezbaterea la nivel național pentru liderii de tineret din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non
Intră în joc și redu risipa alimentară!
Jocul intercativ este realizat în cadrul Proiectului `Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală&rd