CĂLĂTORIA BANANEI -Test interactiv

Descoperă potențialul de a fi ‘Eroul de zi cu zi ‘

InfoCons în calitate de Partener în cadrul Proiectului – Respect mâncării ! – “Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală`, a realizat diverse materiale educative printe care și teste interactive pe diverse teme.

Astfel primul test realizat este despre un produs foarte consumat, resepectiv banana, care ne ghidează într-o călătorie frumoasă, primim sfaturi utile și astfel putem afla informații utile pentru reducerea risipei alimentare.

Pentru accesarea testului vă rugam click AICI.

Respect mâncării!

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal