Televiziunea Română , Raluca Antoanella Amzăr – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

Televiziunea Română

Raluca Antoanella Amzăr

De 20 de ani InfoCons construieşte O 9 atitudine!
De 20 de ani românii sunt învăţaţi de voi că au drepturi ca şi consumatori, că informaţia pe care o furnizaţi atât în on-line cât şi în mass media vine în întâmpinarea nevoilor lor, că atunci când drepturile le sunt încălcate, legea trebuie respectată.
În toţi aceşti ani văzut cum munca voastră naţională capătă recunoaştere internaţională. Vă felicit! Ştiu că nu a fost uşor, dar perseverenţa şi abordarea profesionistă au dat rezultate.
La mulţi ani, Sorin Mierlea şi echipei de profesionişti pe care o conduci!
La mulţi ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal