SNTGN Transgaz SA , Director General Ion Sterian – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Ion Sterian

SNTGN Transgaz SA

Director General

Ion Sterian

Salut această Carte Albă a mișcării de protecție a consumatorilor din ultimii 20 de ani și felicit Infocons pentru activitatea susținută pe care a desfășurat-o și o desfășoară în vederea protejării intereselor consumatorului român.

SNTGN Transgaz SA, operatorul Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale, a considerat mereu protecția consumatorilor un obiectiv esențial și a urmărit permanent îndeplinirea eficientă a acestuia, asigurând funcționarea SNT în condiții de siguranță, eficiență și la cele mai înalte standarde de calitate și mediu.

Prin investițiile realizate fie că este vorba despre gazoductul BRUA – faza 1, despre dezvoltările SNT din diferitele zone ale țării, sau despre proiectul gazoductului care permite exploatarea resurselor de la Marea Neagră, Transgaz a înțeles să vină în sprijinul consumatorului român, asigurând securitatea energetică la nivel national și regional. Toate aceste investiții, dar și multe altele, cărora li se adaugă și gazoductul Ungheni-Chișinău, fiind de natură să contribuie la creșterea calității vieții cetățenilor, să permită dezvoltarea economiilor locale și a celei naționale, oferind standarde ridicate de calitate pentru multe dintre unitățile medicale, de învățământ, lăcașuri de cult și pentru chiar mulți operatori economici care au avut, astfel, acces la gaze naturale.

Fiind conștienți de importanța misiunii asumate și de nevoia constantă de îmbunătățire a calității vieții consumatorilor și de consolidare a economiei naționale, vom continua să dezvoltăm infrastructura națională de transport gaze naturale, pregătindu-ne temeinic și responsabil pentru viitor și pentru combustibilul viitorului-hidrogenul- și colaborând, în permanență, cu asociații precum Infocons, pentru a contribui sustenabil la protecția consumatorului român.

 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal