Universitatea Națională de Apărare Carol I , Comandantul ( Rectorul ) General de flotilă aeriană dr. Eugen Mavriş – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Universitatea Naționala de Apărare Carol I Rector

Universitatea Națională de Apărare Carol I

Comandantul ( Rectorul ) Universității Naționale de Apărare Carol I

General de flotilă aeriană dr. Eugen Mavriş

Ziua Proprietății Intelectuale, sărbătorită în fiecare an pe 26 aprilie, are o însemnătate aparte în respectarea drepturilor de proprietate intelectuală. Mediul academic operează cu dreptul de autor, care protejează – printre altele – creaţia ştiinţifică, pe care şi Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” o edifică. Prin intermediul studenţilor şi cursanţilor noştri, încurajăm creativitatea, pe care o considerăm esenţială în dezvoltarea durabilă a unei societăţi moderne.

Am deosebita plăcere să vă felicit cu ocazia celei de-a douăzecea aniversări de la apariţia asociaţiei InfoCons, organizaţie care participă în mod activ în favoarea respectării drepturilor consumatorilor, luptând împotriva calităţii îndoielnice a produselor şi serviciilor, încurajând publicul către un comerţ la nivelul standardelor Uniunii Europene.

Recunoaşterea pe plan naţional şi internaţional de care vă bucuraţi, ca urmare a demersurilor în domeniul educării, reprezintă garanţia unui nou tip de atitudine cu care consumatorul şi comerciantul din ţara noastră trebuie să fie înzestrat, iar rezultatele notabile pe care le obţineţi în această direcţie, nu fac altceva decât să valideze prestanţa InfoCons.

În numele cadrelor şi studenţilor Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, dar şi al meu personal, dorim tutoror membrilor echipei, putere de muncă, alături de cele mai bune realizări în activităţile pe care le întreprindeţi!

La mulți ani, de Ziua Proprietății Intelectuale, la mulţi ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal