Instituția Prefectului Botoșani , Prefect Sorin Cornilă – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Prefect Botoșani Sorin Cornilă

Instituția Prefectului Botoșani

Prefect Botoșani

Sorin Cornilă

Protecția consumatorilor reprezintă protecția cetățenilor, permanent și într-o formă organizată. Un proces continuu, bazat pe cooperarea dintre societatea civilă, asociațiile pentru protecția consumatorilor și instituțiile statului.

Instituția Prefectului – Județul Botoșani este implicată în procesul de informare a cetățenilor și monitorizează și analizează permanent modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor.

Purtăm permanent un dialog constructiv cu partenerii sociali și membrii Consiliului Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor care se întrunește periodic la sediul instituției.

Ne-am implicat activ și am susținut campaniile de informare și conștientizare lansate de InfoCons. Suntem și rămânem un partener implicat în procesul de informare a cetățenilor despre drepturile și obligațiile pe care le au.

Este important să analizăm permanent modul în care sunt respectate drepturile consumatorilor, modul cum colaborează instituțiile publice din domeniul protecției consumatorilor, modul în care autoritățile publice răspund solicitărilor din partea cetățenilor.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal