Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa la o reuniune de lucru extraordinara a reprezentantilor CE cu doamna Europarlamentar Maria GRAPINI si membrii Grupului de lucru din Romania

Astazi, 12.12.2014 reprezentantii InfoCons – InfoCons  participa  la o reuniune  de lucru  extraordinara  a  reprezentantilor CE cu doamna Europarlamentar Maria GRAPINI  si membrii Grupului de lucru din Romania, a doamnei Europarlamentar, privind mediul de afaceri, cu tematica de mai jos:

  • Implementarea legislatiei europene privind secretul comercial in afacerile de comert intercomunitar
  • Distrugerea produselor contrafacute

Evenimentul se desfasoara la sediul Ministerul Economiei  , sala 112.

In calitate de membru al Comisiei pentru Piata Interna si Protectia Consumatorului din Parlamentul European domana Europarlamentar are posibilitatea de a depune amendamente pe temele propuse pentru intalnirea respectiva.

 

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal