Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu IBA Bucuresti

InfoCons-Protectia-Consumatorilor-Sorin-Mierlea-protocol-IBA

Astăzi, 1 august 2023, InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România reprezentată de domnul Președinte Sorin Mierlea a încheiat un Protocol cu INSTITUTUL NAŢIONAL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE – IBA BUCUREŞTI, reprezentată prin doamna NASTASIA BELC – Director General ce are ca scop dezvoltarea unor Programe si activitati cu implicatii puternice la nivel social.

De asemenea prin intermediul acestui Protocol se va înființa în Parteneriat ,,Centrul de servicii specializate de cercetare -dezvoltare în domeniul alimentației personalizate”

Prin semnarea Protocolului, InfoCons și IBA București confirmă o colaborare îndelungată și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul consumatorilor din România.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal