Reprezentanții InfoCons participă la o nouă dezbaterea la nivel național pentru liderii de tineret din cadrul Proiectului European ‘Global learning approach on food waste in non-formal education‘ (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală – “Respect, mâncării !) ce se desfășoară pe o perioadă de 36 de luni, alături de:

În cadrul Proiectului vor avea loc dezbateri naționale și UE pentru liderii de tineret. Dezbaterile au ca temă risipa de alimente și impactul global al acesteia.

Tinerii doresc să participe la dezbateri pentru că îi ajută la dezvoltarea abilităților de vorbire publică, abilități de gândire critică, abilități de cercetare și abilități de lucru în echipă – dezbaterile contribuie la construirea identității grupului și este mai ușor să încurajezi aceste grupuri să ia măsuri împotriva deșeurilor alimentare.

Dezbaterea este, de asemenea, o modalitate excelentă de a prezenta problema deșeurilor alimentare din diferite perspective.

Vor exista 4 – 5 dezbateri naționale în fiecare țară parteneră a Proiectului. La finalul acestor dezbateri vor fi selectați cei mai buni 2 delegați delegați din fiecare țară și vor concura într-o dezbatere internațională online.

Dezbaterea de astăzi see va desfășura la Filiala Focșani a Facultății de Psihologie și Știintele Educației – Universitatea București.

Pentru mai multe detalii și acțiuni interactive puteți accesa :

  • Secțiunea de jocuri

https://www.infocons.ro/ro/pg-jocuri-MjMyLTQtMTQw.html

  • Secțiunea de video – sfaturi utile

https://www.infocons.ro/ro/pg-video-MjMzLTQtMTQx.html

  • Secțiunea de Teste interactive

https://www.infocons.ro/ro/pg-teste-MjMxLTQtMTM4.html

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal