Trăim în era vitezei și mulți dintre noi preferă să ofere copiilor sub formă de gustare sau chiar să țină locul unei mese întregi un sandwich pentru la școală . Ca părinți, ne dorim ca , copiii noștrii să mănânce cât mai sănătos și ne gândim că mai bine le facem un sandviș pentru școală , decât să își cumpere tot felul de snacksuri/crochete/grisine etc. de la magazin.
Sandvișurile sunt preferate de copii , sunt gustoase, dar nu întotdeauna și sănătoase dacă nu se respectă modul de păstrare al ingredientelor utilizate la sandwich . Pe lângă aditivi, sare sau zahăr , trebuie să ținem cont și de modul de păstrare ale alimentelor folosite la realizarea pachețului pentru școală .
InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu câteva informații privind modul de păstrare/ depozitare al alimentelor componente din sandwich .
Știați că … Sandwich chiar și cu 59 de aditivi alimentari !
Mod de păstrare al alimentelor pentru pachețelul copiilor
Pâine
A se păstra până la maximum 22 grade Celsius
Cașcaval
A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius
Mai multe informații AICI .
Abordați o9atitudine, mai sănătoasă și mai responsabilă !
InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro