Spania / Spain / España

Capitala: Madrid

Spania este o monarhie constituțională, întinsă pe o suprafață de 505.370 km², care corespunde fusului orar UTC+1. Aproape 50 de milioane de oameni locuiesc în Spania, iar limba lor oficială este spaniola. Capitala este la Madrid, iar moneda utilizată este euro. Situată în sud-vestul Europei, Spania este o țară dezvoltată, fiind a 14-a economie a lumii. Istoria sa de fost imperiu naval și maritim au făcut ca spaniolii să își răspândească limba și cultura în toată lumea, însă în special în America Latină. Nivelul foarte ridicat de dezvoltare umană și nivelul scăzut al corupției au reprezentat puncte de atracție pentru mulți români, plecați în Spania pentru a munci.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Spania@infocons.ro

Sesizari:

Spania@protectia-consumatorilor.ro

spania@consumers-protection.ro

spania@protectiaconsumatorului.ro

spania@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Spania

Agencia española de Consumo, Seguridad alimentaria y Nutrición (AECOSAN) / Agenția Spaniolă de Consum, Securitate Alimentară și Nutriție / Spanish Agency of Consumption, Food Security and Nutrition

AECOSAN este o entitate autonomă, atașată Ministerului Sănătății, Serviciilor Sociale și Egalității prin Secretariatul General al Sănătății și Consumului. Rolul său este de a exercita promovarea drepturilor consumatorilor, în termenii siguranței produselor și a interesului economic, promovarea siguranței alimentare prin informarea obiectivă a consumatorilor în legătură cu sectorul alimentar spaniol și planificarea și coordonarea unor strategii și acțiuni pentru informarea și educarea consumatorilor.

Adresa: Calle del Principe de Vergara, 54. 28006, Madrid

Website: http://www.aecosan.msssi.gob.es/AECOSAN/web/home/aecosan_inicio.htm

Nr. telefon: 0034918224440

Fax: 0034918224463

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal