Ciorba de legume și sarmale la masa tradițională de 1 Decembrie cu până la 38 aditivi alimentari / E-uri , 19.94 grame de zaharuri și 11.62 grame de sare ! Alegi bine , te simți bine !
Cuprins InfoCons Protecția Consumatorilor :
1. Ciorba de legume și sarmale la masa de 1 Decembrie în funcție de numărul de aditivi alimentari / E-uri – InfoCons Protecția Consumatorilor te informează
2. Cantitatea de zaharuri din ciorba de legume și sarmale la masa de 1 Decembrie – InfoCons Protecția Consumatorilor te informează
3. Cantitatea de sare din ciorba de legume și sarmale – InfoCons Protecția consumatorilor te informează pentru masa de Ziua Națională a României
InfoCons Protecția Consumatorilor te informează : Ciorbă de fasole cu afumătură și cozonac de Ziua Națională a României cu până la 41 aditivi alimentari / E-uri , 45.64 grame de zaharuri și 8.3 grame de sare ! Mănânci bine , trăiești bine !
Cu ocazia Zilei Naționale a României , sărbătorim tradițiile care ne unesc și valorile care ne definesc ca popor . În spiritul celebrării autentice , aducem în prim-plan preparatele clasice ce au însoțit generații întregi la masa românilor : ciorba de legume și sarmalele , simbol al ospitalității și al bucuriei de a fi împreună .
Așadar , InfoCons a realizat un studiu cu privire la ingredientele si valorile nutriționale privind produsele de tip jumări și salată de murături , iar ca urmare a centralizării și analizării informațiilor au rezultat :
1. Ciorba de legume și sarmale la masa de 1 Decembrie în funcție de numărul de aditivi alimentari / E-uri – InfoCons Protecția Consumatorilor te informează
- Ciorbă de legume – numericul de aditivi alimentari / E-uri variază între 0 și 9 ;
- Sarmale – numericul de aditivi alimentari / E-uri variază între 0 și 29 ;
InfoCons Protecția Consumatorilor te informează : Uniunea Europeană introduce noi standarde pentru siguranța jucăriilor – InfoCons Protecția Consumatorului vă informează
2. Cantitatea de zaharuri din ciorba de legume și sarmale la masa de 1 Decembrie – InfoCons Protecția Consumatorilor te informează
Cantitatea de zaharuri pe categorii de produs raportate la 100 grame de produs :
- Ciorbă de legume – cantitatea de zaharuri variază între 0.66 g – 3.47 g ;
- Sarmale – cantitatea de zaharuri variază între 0.39 g – 16.47 g ;
3. Cantitatea de sare din ciorba de legume și sarmale – InfoCons Protecția consumatorilor te informează pentru masa de Ziua Națională a României
Cantitatea de sare pe categorii de produs raportate la 100 grame de produs :
- Ciorbă de legume – cantitatea de sare variază între 0.04 g – 7.76 g ;
- Sarmale – cantitatea de zaharuri variază între 0.3 g și 3.86 g ;
InfoCons Protecția Consumatorilor te informează : Mezeluri ultraprocesate curate pe masa de 1 Decembrie ? ! Salam Victoria cu până la 17 grame de proteină pentru 100 grame de produs
Semnătura : Deparatamentul InfoCons de Studii și Teste Comparative


















