Produse alimentare

  1. Acasă
  2. Info Consumatori
  3. Produse alimentare
  4. Pagină 13
Filtre

Cum sa aveti o masa fara a risipi alimentele!

Cum sa aveti o masa fara a risipi alimentele! Inspirativa din retete noi pentru a folosi ingrediente noi, astfel incat sa aveti noi perspective in cee ace priveste pregatirea mesei cat si din persp

Impactul deseurilor alimentare asupra mediului

1,3 miliarde de tone de alimente sunt irosite in fiecare an, contribuind direct la deficitul de alimente, stresul la apei ( determina deteriorarea resurselor de apa in ceea ce priveste cantitatea si c

Spune nu risipei alimentare!

Nu risipei – un mod de viață! Știați ca.. ? 45% din totalul de fructe și legume produse sunt irosite! Într-o lume în care aproape 800 de milioane de oameni sunt &ici

Se aproprie Craciunul !

Pentru a consuma alimentele în siguranță verificaţi sistemul de închidere şi temperatura frigiderului. Pentru a rămâne proaspete cât mai mult timp, alimentele t

La ce folosesc aditivii?

Aditivii pot fi utilizaţi în diverse scopuri. Legislaţia UE defineşte 26 de `scopuri tehnologice`. Aditivii sunt utilizaţi, printre altele, drept: Coloranţi &

Ce sunt aditivii alimentari?

Aditivii sunt substanţe utilizate pentru diferite motive – precum conservarea, colorarea, îndulcirea etc. – în prepararea produselor alimentare. Legislaţia Uniu

Cumpărăturile pentru masa de Crăciun!

Faceți un plan cu meniul pentru Crăciun, verificați ce ingrediente aveți în frigider și dulapuri, apoi scrieți o listă de cumpărături doar cu ceea ce aveți nevoie.     &

Prevenirea risipei de alimentare

În Europa, anual sunt irosite aproximativ 100 milioane de tone produse alimentare.Principalii factori care au un rol important în prevenirea risipei de alimente sunt : 67 % consuma
Meniu