Universitatea Ovidius din Constanța , Rector Conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Universitatea Ovidius Constanta

Universitatea Ovidius din Constanța

Rector Universitatea Ovidius din Constanța

Conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de existență a Asociației InfoCons, am deosebita plăcere de a-mi exprima înalta considerație pentru întreaga dumneavoastră activitate de informare, educare și protecție a consumatorilor și vă adresez cele mai calde felicitări și urări de bine.

În decursul acestor ani, Asociația InfoCons s-a remarcat prin programele și proiectele de informare și de conștientizare dezvoltate, care le-au oferit consumatorilor repere temeinice și au contribuit în mod decisiv la consolidarea unei societăți civile informate.

Apreciem deplin și, în egală măsură, împărtășim viziunea Asociației InfoCons cu privire la respectul față de consumator, atât din perspectiva instituției noastre, ca furnizor de servicii de educație pentru studenți, cât și prin prisma misiunii universității de a crea, menține și distribui cunoștințe către societate prin educație și cercetare științifică.

În numele comunității noastre universitare, vă urez tuturor frumoase realizări profesionale și inepuizabilă energie în dezvoltarea viitoarelor proiecte ale asociației!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal