Casa de Asigurări de Sănătate Prahova , Director General Cătălin Măguleanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Catalin Maguleanu

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova

Director General

Cătălin Măguleanu

Viitorul societății este în fiecare pas pe care îl facem în prezent. Asistăm la trecerea de la competiția pentru cunoaștere la competiția pentru creativitate, pentru inovație. De aceea, Proprietatea Intelectuală, prin puterea unei idei, va deschide noi căi spre evoluție. Totodată, Proprietatea Intelectuală creează valoare adăugată pentru întreprinderi și pentru economie atât la nivel național, cât și mondial, cu impact în decizia utilizatorului final – consumatorul. Societatea modernă încurajează mai mult ca niciodată exprimarea consumatorilor, prin prezența activă a instituțiilor abilitate să reprezinte interesele acestora, asigurându-le respectarea drepturilor.                             

În această perioadă celebrăm talentul, inovația și creația. Celebrăm 20 de ani de la înființarea Asociației InfoCons – asociatie dedicată nevoilor consumatorilor din România. Este un bun prilej pentru Casa de Asigurări de Sănătate Prahova să își îndrepte gândurile către toți cei care susțin și promovează Proprietatea Intelectuală, către cei care reprezintă cu succes interesele și drepturile consumatorilor, dând dovadă de profesionalism și devotament.                     

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, prin reprezentanții săi, își propune să asigure în continuare protecția asiguraților față de costurile serviciilor medicale în caz de boală sau accident, în mod universal, echitabil și nediscriminatoriu, în condițiile utilizării eficiente a Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate. Informarea tuturor actorilor implicați în sectorul medical va rămăne o prioritate, dezvoltând în permanență noi metode de comunicare. Ne exprimăm convingerea că și pe viitor vom menține relații de colaborare în vederea dezvoltării de proiecte comune.                                                                                           

La ceas aniversar, vă urăm sincere felicitări pentru activitatea desfașurată, succes, multă sănătate și prosperitate!

La mulți ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal