Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția , Președinte Leonard Bărăscu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Leonard Barascu

Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția

Președinte Confederația Națională a Sindicatelor Libere din România – Frăția

Leonard Bărăscu

Cu prilejul împlinirii a 20 de ani de activitate dedicată respectării drepturilor consumatorilor, felicităm cea mai puternică și mai activă organizație din acest domeniu – Asociația InfoCons  – pentru toate eforturile depuse și pentru tot ceea ce a realizat în beneficiul cetățenilor  din România.

Prin inițiativele și proiectele dezvoltate în acești ani, InfoCons a devenit un reper major în tot ceea ce înseamnă informarea, consilierea și educarea populației  în vederea protejării drepturilor și intereselor legitime, indiferent dacă este vorba de consumul  de bunuri și servicii, de consumul de educație, de cultură sau de servicii sociale.

De 20 de ani, InfoCons reprezintă pentru C.N.S.L.R. – Frăția un partener strategic în derularea unor proiecte comune în beneficiul celor pe care îi reprezentăm, deoarece membrii noștri de sindicat, indiferent de domeniul în care lucrează  sunt consumatori și, în această calitate, trebuie să-și cunoască drepturile, să fie informați și să înțeleagă ce înseamnă un consum responsabil.

Vă felicităm pentru energia și entuziasmul pe care le depuneți  în tot ceea ce faceți și ne dorim să intensificăm colaborarea noastră în proiecte viitoare care să formeze comportamente, să schimbe mentalități și să contribuie la educarea cetățenilor ca și consumatori activi și responsabili.

La mulți ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal