Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) , Președinte Alin Iacob – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Alin Iacob

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF)

Președinte Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF)

Alin Iacob

Felicitari, InfoCons si Sorin, pentru 20 de ani dedicati sustinerii informarii corecte a consumatorilor, reprezentarii si sustinerii intereselor consumatorilor, eforturilor de a genera o 9 atitudine in randul consumatorilor!

Cei care suntem pe aceeasi baricada a reprezentarii consumatorilor intelegem foarte bine ce eforturi presupune asta, de cata dedicatie este nevoie, mai ales in contextul in care asociatiile de consumatori din Romania nu beneficiaza de sprijinul statului, asa cum se intampla in celelalte state membre UE!

Va doresc sa aveti puterea si determinarea de a continua si de a dezvolta noi proiecte si initiative in interesul consumatorilor!

La Multi Ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal