Alimentele ultraprocesate și impactul lor asupra sănătății – Medicul Irinel Popescu ne răspunde

Care sunt riscurile asupra sănătății la care sunt supuse persoanele care consumă alimente ultraprocesate ?

Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu – „Sfatul meu sincer este să încercăm să consumăm cât mai multe alimente naturale. De aici înainte, pe măsură ce recurgem la aceste alimente conservate, dacă ele înlocuiesc complet alimentele naturale, atunci, cu siguranță, efectele toxice vor apărea.”…

Citiți AICI întregul interviu acordat de către Acad. Prof. Dr. Irinel Popescu pentru InfoCons Protecția Consumatorilor

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal