Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , în direct la Antena 3

  1. Acasă
  2. InfoCons în Presă
  3. Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , în direct la Antena 3
Interviu Sorin Mierlea InfoCons Protecția Consumatorilor

Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , a fost în direct astăzi , 20.01.2023 , la Antena 3 , vorbind despre ingredientele regăsite în produsele alimentare !

Citește și : Cu 9 % mai multe rezervări online în vara anului 2022 conform Eurostat

Cu ajutorul Aplicației Gratuite InfoCons , consumatorii pot scana codul de bare de pe produsele tip lapte vegetal pentru a afla instant : ingredientele , numărul și tipul aditivilor alimentare , cantitatea de sare , cantitatea de zahăr , cantitatea de calorii , dar și care sunt activităților sportive pentru arderea caloriilor din cantitatea de produs consumată . Totodată , prin intermediul Aplicației InfoCons , consumatorii pot face o sesizare prin completarea unui formular simplu , cu câmpuri de completare prestabilite.

Citește și : România are 35 noi stațiuni turistice de interes local !

Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare și poate fi descărcată AICI .

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal