- După deschidere, depozitați alimentele în recipiente separate pentru a prelungi durata lor de depozitare (condițiile de depozitare pot diferi pentru fiecare produs).
- Atenție, produsele pot să se contamineze reciproc.
- Nu acoperiți niciodată brânza în folie de plastic – deoarece trebuie să respire.
- Cea mai bună opțiune este să împachetați brânza în hârtie pergament sau hârtie cerată sau vag într-o folie; aceaste metode oferă un pic de respirabilitate pentru brânză, fără uscarea acesteia.
- Răcire: Răciți vasele cât mai repede posibil (în mod ideal, în decurs de două ore).
- Congelare: Produsele alimentare trebuiesc acoperite cu atenție și bine ambalate în recipiente sau materiale rezistente la umezeală sau la vapori, asigurându-se că nu intră aer și că nu se scade sau se evaporă apa. Puteți folosi recipiente din sticlă, metal sau plastic sau pungi care nu conțin BPA și sunt marcate ca frigorifice.
– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!
– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!