Te întorci în România sau vrei să îți petreci sărbătorile în altă țară ? Află cât trebuie să aștepti la granița României ! Fii informat !

Sărbători de iarnă InfoCons Protectia Consumatorului

InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează .

De sărbători , consumatorii își planifică concedii în țară sau în străinătate , iar în acest context , InfoCons pune la dispoziția acestora Aplicația Gratuită InfoCons cu ajutorul căreia consumatorii pot verifica timpii de așteptare la punctele de trecere a frontierei din România . Astfel , fie că se întorc în România cu ocazia sărbătorilor de iarnă sau , deopotrivă , și-au planificat concediul în altă țară , Aplicația InfoCons este un real ajutor pentru consumatori !

Citeste si : Alertă InfoCons : Pastile de supt cu până la 6 E-uri !

 

Regăsită în secțiunea SOS ,  această facilitate îi ajută pe consumatori , în timp real , cu întreaga lista a punctelor de trecere a frontierei din România , precum și cu timpul pe care consumatorii îl vor petrece la ieșirea și la intrarea în țară .

Citeste si : Bomboanele de Crăciun – până la 70,3% zaharuri din glucide pentru 100 de grame de produs !

De asemenea , unica aplicație , independentă și transparentă îi sprijină pe consumatori cu toate numerele de urgență la nivel local, național și internațional în cazul în care aceștia  întâmpină probleme cu :

-unitățile de cazare ;

-agențiile de turism ;

-produsele pe care le consumi la diferitele târguri specifice perioadei etc.

Citeste si : Ai grijă ce semnezi ! Tu știi ce înseamnă termenii din contractele pentru furnizarea de energie ?

Posibilitatea de a avea într-un singur loc toate numerele de urgență , dar și de a le apela direct , fără costuri suplimentare, cu aplicația InfoCons , reprezintă un real ajutor pentru tine .

Aplicația InfoCons adună în secțiunea SOS numerele pentru :

-Urgențe – în cazul în care te afli într-o situație de criză ;

-Protecția Consumatorilor dacă întâmpini probleme cu produsele și serviciile achiziționate ;

Citeste si : Descarcă plăcuțele cu numerele utile și de urgență la nivel local pentru unitățile de cazare și agențiile de turism

-Autoritatea Națională Sanitară și pentru Siguranța Alimentelor în cazul în care te confrunți cu probleme legate de alimente ;

Precum și numerele utile și de urgență la nivel județean cum ar fi :

-Primărie ;

-Poliția Locală ;

-Direcția Sanitar Veterinară ;

Citeste si : ECOTIC a premiat câștigătorii din Gala Premiilor pentru un Mediu Curat 2022 !

-Direcția de Sănătate Publică ;

Aplicația InfoCons este disponibilă pentru orice sistem de operare IOS , Android și Huawei .

Astfel , având la îndemână Aplicația Gratuită InfoCons , consumatorii pot evita problemele care pot apărea pe parcursul sărbătorilor , pentru a nu avea surprize neplăcute .

Citeste si : Starea de sănătate – Informații despre sănătate conform Eurostat

Sorin Mierlea InfoCons Protectia ConsumatorilorÎn contextul geopolitic și situației globale de securitate , accesul direct, GRATUIT și nemijlocit la informare cu privire la soluționarea unor probleme imediate de tip acces la numere de telefon de urgență , trebuie să fie o normalitate indiferent de etnie , sex , vârsta , religie , cetățenie și în acest considerent InfoCons aduce în premieră , la nivel global , prima soluție unitară prin care cetațeanul poate avea acces direct , simplu și eficient la numere de telefon de urgență în cadrul Aplicatiei Inovative Unice la nivel global și GRATUITE InfoCons . ”

Sorin Mierlea – Președinte InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal