Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București , Director General Nastasia Belc – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Nastasia Belc

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București

 Director General

Nastasia Belc

Infocons este una dintre cele mai importante voci ale societății civile care, de 20 de ani, reușește să se remarce prin lupta neobosită în folosul cetățenilor dar și al autorităților, prin perseverență și printr-o nouă atitudine față de relația consumator-piață-consumator. 

Infocons, ca arbitru al unei piețe tot mai complexe, este un exemplu de bună practică în protecția consumatorilor iar, prin vigilență, curaj și profesionalism este mereu aproape de cetățenii români și nu numai. 

Cu ocazia aniversării a 20 ani de activitate, felicit echipa Infocons condusă de președintele organizației, domnul Sorin Mierlea și sunt bucuroasă să am prilejul de a le ura să își continue munca și să o dezvolte pentru binele consumatorilor de pretutindeni. 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal