Poliția Locală Constanța , Director General Ionuț Dumitru , Director General Adjunct Șerban Toader , Șeful Biroul Activitate Comercială Bogdan Munteanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Politia Locala Constanta

Poliția Locală Constanța

Director General Ionuț Dumitru , Director General Adjunct Șerban Toader , Șeful Biroul Activitate Comercială Bogdan Munteanu

Au trecut două decenii de când sunteţi în slujba cetăţenilor, 20 de ani în care aţi sprijinit şi protejat consumatorii care vi s-au adresat cu diferite probleme. Astăzi, cu o noua atitudine după mii de campanii, acţiuni şi proiecte, ati reuşit să faceţi ca în România consumatorii să fie respectaţi. Poate nu în totalitate, dar acum au o idee despre ce cumpără, li se dă posibilitatea unei alegeri şi se pot încrede într-o protecţie asemănătoare cu a altor consumatori din Uniunea Europeană.

Vă asigurăm că întotdeauna, în Direcţia generală poliţia locală Constanţa veţi găsi un partener. Putem să acţionăm împreună, astfel încât constănţenii să beneficieze de bunuri, servicii publice, acte de cultură şi de educaţie de calitate, pentru că şi noi, la fel ca şi domniile voastre, suntem tot în slujba cetăţeanului.
Să nu uităm însă că sărbătorim şi Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale, un bun prilej pentru a afla despre rolul care îl joacă drepturile de proprietate intelectuală (brevete, mărci comerciale, desene industriale, drepturi de autor etc) în încurajarea inovaţiei şi a creativităţii, aşadar ,,La mulţi ani şi mult spor inventatorilor, antreprenorilor, creatorilor şi cercetătorilor!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal