Primăria Comunei Mănăstireni , județul Cluj , Primar Ioan Condor – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar manastireni Ionut Condor

Primăria Comunei Mănăstireni , județul Cluj

Primar Comuna Mănăstireni , județul Cluj

Ioan Condor

Conceptul de protecție a consumatorilor nu ne este străin. Cetățeanul consumă bunuri și servicii care nu se rezumă numai la eticheta de preț, termenul de expirare, defecte de fabricație sau de funcționare, alte aspecte care îi afectează drepturile sale de consumator. Pentru aceasta există structuri legale care urmăresc respectarea standardelor și normelor legale.

Primăria comunei Mănăstireni, județul Cluj, ca orice organ al administrației publice, are în centrul activităților ei deservirea de calitate a cetățenilor și prin aceștia a comunității.

Ne-am dori ca toată lumea să fie corectă în relațiile dintre semeni, dar , din păcate, acest ideal încă nu a fost atins.

De aceea considerăm necesar și apreciem ca atare, existența și activitățile InfoCons – Protecția Consumatorului. Nu am avut cazuri deosebite pe raza comunei Mănăstireni – de altfel nici nu le dorim – dar dacă va fi necesar, ne declarăm totala dispoziție de a colabora cu aceasta întru eliminarea eventualelor nereguli constatate.

Menționăm că, conducerea instituției noastre se implică susținut în rezolvarea cu celeritate a problemelor de interes public ale cetățenilor din unitatea administrativ-teritoriale Mănăstireni.

Acum și până atunci,

La mulți ani InfoCons – Protecția Consumatorului !

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal