InfoCons te informează în legătură cu admiterea la Masterat în cadrul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului

Instituțiile de învățământ superior dețin un rol esențial în formarea profesioniștilor capabili să ofere soluții corecte și eficiente , într-un context economic definit de incertitudine și complexitate , iar în acest context Facultatea de Economie Agroalimentară și a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice din București ( ASE ) își propune să contribuie la adaptarea competențelor acestora la nevoile actuale ale pieței muncii .

Pentru anul universitar 2024-2025 , oferta educațională a facultății include 3 programe de studii universitare de masterat :

Citește și : Sorin Mierlea , Președintele InfoCons, participă în calitate de speaker la cursul „Protecția consumatorilor de produse agroalimentare” din cadrul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului, ASE

 

Toate programele sunt acreditate ARACIS conform legislației în vigoare .

Programele de studii universitare de masterat ale Facultății de Economie Agroalimentară şi a Mediului reprezintă o oportunitate de adaptare la cerințele pieței muncii și un aport benefic pentru toate organizațiile, aflate în permanentă căutare de profesionişti pregătiţi să lucreze în contextul tranziţiei către noile modele economice bazate pe sustenabilitate . Programele răspund evoluțiilor economice actuale, printr-o abordare interdisciplinară a tematicii de studiu.

 

Citește și : Ghid Legislativ Financiar-Bancar

 

Oferta curriculară se bazează pe colaborarea Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului cu experți din mediul economico-social , disciplinele studiate fiind specifice .

Parcurgerea acestor programe conduce studenţii către dobândirea unor competenţe necesare pe piaţa muncii , precum: întocmirea de studii economice , financiare, contabile în organizații; încărcarea, utilizarea și analiza de baze de date cu caracter economic și de mediu ; comunicarea profesională utilizând ansamblul de tehnici și de mijloace de automatizare a activităților de birou; realizarea de studii de piață, planuri de afaceri și programe de activități la nivel de organizație sau produs; realizarea unei propuneri de proiect , implementarea și monitorizarea acestuia; raportarea ESG.

Citește și : Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la Consiliul Consultativ din cadrul Facultății de Economie Agroalimentară și a Mediului , ASE

 

Absolvenţii programelor de masterat ale Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului se diferenţiază pe piaţa muncii prin pregătirea în două domenii de interes la nivel european : economia agroalimentară și economia mediului . Ambele domenii se bazează pe o curriculă actuală și modernă cu numeroase discipline centrate pe respectarea cerințelor dezvoltării durabile .

Admitere iulie 2024

 

Pentru sesiunea de admitere din iulie 2024 , oferta educațională este următoarea :

  • Economia și administrarea afacerilor agroalimentare : 66 locuri la buget și 7 locuri la taxă ;
  • Managementul proiectelor de dezvoltare rurală și regională : 67 locuri la buget și 6 locuri la taxă :
  • Dezvoltarea durabilă a afacerilor și organizațiilor economice : 65 locuri la buget și 8 locuri la taxă ;

Citește și : Dicționarul cu terminologia aditivilor alimentari ( E-urilor ) este disponibil în Aplicația InfoCons ! Fii informat !

 

În total , Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului oferă studenților 198 locuri la BUGET .

Înscrierile vor avea loc ONLINE, în perioada 18-22 iulie 2024.

Admiterea se realizează pe baza mediei de la examenul de licență (60%) și a examenului de tip test grilă (40%) .

Activitățile didactice se vor desfășura MODULARIZAT , preponderent vineri după amiază și sâmbătă , în cadrul ASE .

 

Citește și : Curs Educație Financiar-Bancară pentru Elevi

 

Detalii complete privind regulamentul de admitere , tematică și bibliografie, respectiv modele de subiecte din anii trecuți se pot obține AICI .

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea  Programelor și  Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal