Scoateţi ceasul, inelele şi brăţările, după care spălaţi-vă mâinile şi încheieturile. Toate aceste obiecte pot fi surse de contaminare a preparatelor alimentare;
Nu vă pieptănaţi şi nu puneţi mâinile în păr când preparaţi alimente;
Strângeţi-vă părul înainte de a începe prepararea alimentelor;
Regimurile patrimoniale pentru cupluri internaționale
Nu fumaţi;
Dacă gustaţi mâncarea nu puneţi înapoi în mâncare lingura pe care aţi băgat-o în gură;
Nu luaţi mâncarea cu degetul pentru a o gusta;
Nu strănutaţi şi nu tuşiţi deasupra mâncării;
Dacă aveţi leziuni (tăieturi, arsuri, infecţii, răni) pe degete sau palme acoperiţi-le cu plasturi rezistenţi la apă;
Dacă aveţi probleme digestive (vărsături, diaree) şi încă nu aţi fost la medic este bine să nu veniţi în contact cu mâncarea celorlalţi membri ai familiei, deoarece riscaţi să le transmiteţi şi lor boala dumneavoastră;
Nu purtaţi haine murdare.
Sursa: A.N.S.V.S.A
– Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?
– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!
– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!