Vasile Lupașc – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Vasile Lupasc

Vasile Lupasc

După 1989, senzația generală este că ne prăbușim,încet, încet din punct de vedere, moral, economic, legislativ.

Că este sau nu o percepție  justă, în funcție de indignarea colectivă sau frustrarea personală  in fața atâtor abuzuri, se poate discuta zile întregi.

Între multele lucruri pozitive care  au prins viață în ultimele trei decenii, apariția și activitatea InfoCons este mai mult decât remarcabilă. Avem în sfârșit certitudinea că România nu mai este ”sat făra câini”,că omul simplu, făra conexiuni înalte, are un scut în fața abuzurilor de tot felul ale comercianților.

Va mai trece, probabil, o perioadă   până când aplicația InfoCons va fi prezentă pe fiecare telefon mobil, dar este îmbucurător că din ce în ce mai mulți români descoperă InfoCons și sunt protejați de această organizație.

 Vă mulțumim și vă dorim mulți ani înante, plini de eficiență în folosul românilor!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal