Consiliului Județean Constanța , Președinte Mihai Lupu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Constanța Mihai Lupu

Consiliul Județean Constanța

Președinte Consiliul Județean Constanța

Mihai Lupu

Dragii mei,

Încep prin a vă mulțumi pentru modul în care contribuiți la promovarea, respectarea și protejarea drepturilor tuturor consumatorilor, și a vă asigura, totodată, că noi, reprezentanţii autorităţilor publice locale, suntem interesaţi direct de fiecare particularitate a acestui domeniu, astfel încât, să putem asigura prin actul administrativ, o bunăstare generală a cetăţenilor.

Aș spune că domeniile pe care le reprezentăm nu sunt atât de diferite. În activitatea pe care o desfășurăm, dumneavoastră în calitate de apărători ai consumatorilor, iar noi, ca furnizori de servicii publice, primează interesul și bunăstarea cetățenilor. Fiecare, în limitele atribuţiilor conferite de lege, ne concentrăm acțiunile în jurul acestui obiectiv major. Însă, cu mult mai important este să reușim să “îmbrăcăm” acest obiectiv, într-un mod unitar și armonios, în cadrul unor programe și parteneriate care să implice activ, fiecare entitate relevantă acestui domeniu.

Doar printr-o colaborare strânsă, focalizată pe acele priorităţi care ar trebui să se regăsească în orice strategie sau inițiativă publică, şi anume: protejarea sănătății, securității și intereselor cetățenilor, vom reuşi să avem o creştere economică eficientă, durabilă şi incluzivă.

Așadar, vă asigur de toată deschiderea și suportul Consiliului Județean Constanța în acțiunile dumneavoastră și vă rog să considerați această instituție un partener de încredere. Astăzi, la împlinirea celor 20 de ani de activitate, vă doresc să aveți, în continuare, rezultate excepționale și un parcurs din ce în ce mai fructuos, rezonant și susținut.

La mulți ani!

 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal