Primăria Municipiului București , Viceprimar General Stelian Bujduveanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Viceprimar București Stelian Bujduveanu

Primăria Municipiului București

Viceprimar General Primăria Municipiului București

Stelian Bujduveanu

În calitate de Viceprimar General al Capitalei, am datoria și onoarea să îi reprezint pe bucureșteni.

Alături de colegii mei din Consiliul General al Municipiului București, am început să dezvoltăm și să implementăm politici și proiecte prin care să oferim servicii de calitate bucureștenilor. Eforturile mele se îndreaptă, în special, către serviciul public de transport, managementului parcărilor, administrarea fondului imobiliar și întreținerea străzilor din capitală.

Rezultatele cele mai bune vin însă atunci când toți reușim să ne dăm mâna: adminitrație publică, specialiști, societate civilă și cetățeni.

Vă încurajez pe această cale să continuați demersurile pe care le întreprindeți în calitate de organizație neguvernamentală pentru protejarea drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor. În același timp, vă felicit pentru munca depusă și vă invit să fiți alături de noi în identificarea și implementarea celor mai bune servicii pentru bucureșteni.

Testimonialul poate fi consultat AICI.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal