Agenția Națională Antidrog , Director Ramona Dabija – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor ANA Ramona Dabija

Agenția Națională Antidrog

Directorul Agenției Naționale Antidrog

Ramona Dabija

Cu prilejul aniversării a 20 de ani de protecţia consumatorilor în România – InfoCons, transmit în numele echipei Agenţiei Naţionale Antidrog, sincere felicitări pentru întreaga activitate desfăşurată în interesul cetăţenilor.

Apreciem eforturile pe care le faceţi zi de zi, în vederea educării şi protejării consumatorilor şi vă asigurăm de sprijinul nostru în îndeplinirea obiectivului comun: o comunitate sănătoasă, în siguranţă.

La mulți ani!

 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal