Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia , Rector Prof. univ. dr. Valer Daniel Breaz – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia Guvernul României

Rector Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

Prof. univ. dr. Valer Daniel Breaz

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la împlinirea a 20 de ani de activitate a organizației InfoCons, ne revine deosebita bucurie de a felicita sincer întregul colectiv al asociației, din partea Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, instituție de învățământ superior și cercetare care beneficiază de rezultatele informării și educării consumatorului și care, în același timp, prin activitățile teoretice și practice specifice, este implicată direct în formarea principiilor tinerilor în direcția promovării calității, eficienței și respectului în relația cu consumatorii din diverse domenii.

Tocmai pentru că înțelegem din interior importanța informării corecte a consumatorului (de educație, în cazul nostru) și pentru că desfășurăm, cu studenții noștri, activități care să îi conștientizeze asupra diverselor aspecte ce țin de protecția consumatorului (în administrarea afacerilor, comerț, turism și servicii, în industrie și antreprenoriat, în educație, în domeniul socio-cultural ș.a.), apreciem în mod deosebit eforturile constante și îndelungate ale echipei InfoCons în crearea unui mediu optim de relaționare a consumatorilor cu furnizorii de produse și servicii, precum și neobosita implicare în creșterea competitivității și în avertizarea asupra derapajelor care ar putea afecta cetățenii.

Vă dorim să fiți la fel de inspirați în realizarea portofoliului de activități în domeniul protecției consumatorului, să aveți succes deplin în tot ceea ce faceți, iar efectele muncii Dumneavoastră să fie în beneficiul întregii societăți!

LA MULȚI ANI!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal