Universitatea de Medicină , Farmacie , Științe și Tehnologie „ George Emil Palade ” din Târgu Mureș , Rector Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Universitatea de Medicină , Farmacie , Științe și Tehnologie „ George Emil Palade ” din Târgu Mureș

Universitatea de Medicină , Farmacie , Științe și Tehnologie „ George Emil Palade ” din Târgu Mureș

Rector Universitatea de Medicină , Farmacie , Științe și Tehnologie „ George Emil Palade ” din Târgu Mureș

Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietătii Intelectuale si la 20 de ani de protectia consumatorilor in România – lnfoCons, îmi revine onoarea de a transmite un mesaj de apreciere pentru activitatea neintreruptă desfäsurată in slujba consumatorilor din Romania.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mures a derulat, de-a lungul anilor, in strâns parteneriat cu Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Mures, activităti de informare si educatie pe tema drepturilor consumatorilor, pentru că dincolo de misiunea de a forma profesionisti desăvârsiti in domeniile studiate, universitatea are rolul de a se implica activ in viata societătii.

Intr-o era a globalizării, care generează schimbări permanente la nivelul comportamentului de consum, educatia consumatorului de astăzi trebuie orientata spre formarea unui comportament de consum echilibrat, responsabil, durabil si eficient, cu efecte pe termen lung nu doar in beneficiul personal, ci si al societätii. Educatia continua este si va rămâne principalul vector de formare a comportamentului consumatorului, o educatie complexă care să integreze aspecte culturale, sociale, ecologice, care să genereze un comportament sănătos orientat spre imbunătătirea modelului de consum, cu un grad crescut de constientizare a drepturilor si intereselor individuale de consum, dar si responsabilitatea de a asigura generatiilor viitoare resursele necesare calitătii vietii. InfoCons rămâne o voce la nivel national pentru consumatori.

La multi ani si succes in toate activitätile de protectie a consumatorilor din tara noastră!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal