Ministerul Muncii și Solidarității Sociale , Secretar de Stat Florin Sergiu Dobrescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Florin Sergiu Dobrescu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale

Secretar de Stat

Florin Sergiu Dobrescu

Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale reprezintă un adevărat prilej de încurajare a inovației și creativității. Drepturile asupra proprietății intelectuale trebuie aprig protejate deoarece proprietatea intelectuală este un motor important al dezvoltării economice, culturale și sociale.

Dreptul la o informare corectă a cetățenilor este un drept constituțional. Statul are obligația să protejeze cetățenii, în calitatea lor de consumatori.

Consider că protecția consumatorilor reprezintă un element esențial al unei piețe bine funcționale. Scopul acesteia este să asigure drepturile consumatorilor în relația cu comercianții și să ofere protecție suplimentară pentru consumatorii vulnerabili. Un stat democratic se poate defini doar ca un stat care își protejează cetățenii.

Felicitări INFOCONS! Vă asigur de toată considerația mea pentru conduita pe care o manifestați în activitatea de protecție a consumatorului. Ministerul Muncii și Solidarității Sociale vă asigură de tot sprijinul nostru pe viitor.

Spor în toate proiectele pe care le desfășurați! LA MULȚI ANI!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal