Primăria Orașului Sângeorz-Băi , județul Bistrița Năsăud , Primar Bota Cătălin Grigore – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Sangeorz Bai Bota Cătălin Grigore

Primăria Orașului Sângeorz – Băi , județul Bistrița Năsăud

Primar Orașul Sângeorz – Băi , județul Bistrița Năsăud

Bota Cătălin Grigore

Cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietății Individuale și a 20 de ani de protecție de consumatorilor din România – InfoCons, eu, primarul orașului Sângeorz-Băi doresc să transmit toate gândurile mele bune tuturor cetățenilor consumatori de servicii publide și nu numai din orașul pe care îl reprezint, Sângeorz-Băi, cât și mai departe. Administrația locală din Sângeorz-Băi  este în asentimentul așteptărilor consumatorilor-cetățenilor și de nevoia de cunoaștere, înțelegere și acceptare a serviciilor pe care le oferim și cele pe care ne propunem să le oferim în continuare, la un nivel din ce în ce mai avansat și calitativ prin prisma tuturor proiectelor de investiții care se implementează în orașul Sângeorz-Băi și cele propuse în următoarea perioadă de finanțare.

Încercăm să fim cât mai profesionaliști în furnizarea informațiilor ce țin de serviciile publice, astfel că îndemnăm toți consumatorii să nu ezite în nicium moment să ceară drepturile câștigate!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal