Primăria Municipiului Călărași , Primar Marius Grigore Dulce – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Municipiul Călărași Marius Grigore Dulce

Primăria Municipiului Călărași

Primar Municipiul Călărași

Marius Grigore Dulce

Sunt onorat că-mi oferiți posibilitatea să vă transmit în numele meu și al tuturor călărășenilor, într-un astfel de moment festiv, aprecierea și considerația cu privire la activitatea dumneavoastră desfășurată în cadrul acestui proces de informare susținută a cetățenilor.

Se împlinesc 20 de ani de activitate InfoCons, timp în care ați apărat interesele consumatorilor, indiferent de domeniul de activitate, punând pe primul loc protecția și siguranța lor. Sunt convins că eforturile depise au dat  roade, contribuind substanțial la îndeplinirea misiunii asumate și anume aceea de transformare a consumatorilor din consumatori pasivi în consumatori activi.

Responsabilizarea, sprijinirea și încurajarea consumatorilor să opteze pentru bunuri și servicii turistice și de calitate sunt obiective atinse care vă definesc activitatea. Proiectele, campaniile de informare prezente și viitoare înseamnă pași importanți făcuți în direcția creșterii calității vieții cetățenilor.

Vă doresc, în continuare, mult succes în tot ceea ce întreprindeți și vă asigur, că în calitate de partener, vom susține toate demersurile și activitățile inițiate în slujba cetățeanului.

La mulți ani!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal