Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra , Manager Vlad Zamfirescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Vlad Zamfirescu

Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra

Manager Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra

Vlad Zamfirescu

Felicitări pentru cei 20 de ani de InfoCons în România și pentru activitatea desfășurată de instituția dumneavoastră în domeniul protecției consumatorilor.

Considerăm că această activitate este una esențială și vă asigurăm că reprezintă o preocupare permanentă a echipei Teatrului Municipal „L.S. Bulandra” față de toți cei care ne calcă pragul.

Profităm de această ocazie pentru a vă dori mult succes în continuarea misiunii dumneavoastră, în demersurile de informare și educare a publicului, cu privire la drepturile sale!

Sperăm ca toate aceste acțiumi de conștientizare, toate proiectele derulate, strategiile și programele de bune practici implementate să aibă impactul pe care vi-l doriți, în beneficiul cetățenilor.

Vă mulțumim că v-ați gândit la noi, în aceste momente de sărbătoare, felicitări, încă o dată și La mulți ani!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal