Centrul de Studii Transilvănene al Academiei Române , C.Ș. III dr. Marius Robert Mihalache – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Centrul de Studii Transilvanene Marius Robert Mihalache

Centrul de Studii Transilvănene al Academiei Române

C.Ș.III dr. Marius-Robert Mihalache

Către consumatorii de educație, în primul rând, dar și cei ai culturii, serviciilor ori vastelor domenii existente, cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, dar mai ales la aniversarea a 20 de ani de la înființarea InfoCons – Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor, Centrul de Studii Transilvane din Cluj-Napoca transmite gânduri bune.

Drept instituție aflată în structura Filialei Cluj-Napoca a Academiei Române, Centrul de Studii Transilvane, prin activitatea sa, susținută de cercetare și publicare a unei vaste literaturi de specialitate – din domeniul istoriei, dar nu numai – se impune în continuare ca un echitabil reper  în studierea chestiunilor trecute și actuale legate de istoria, cultura și civilizația Transilvaniei. Prin urmare, editura centrului nostru și Transylvanian Review, singura revistă românească de istorie indexată ISI, sunt cele două canale principale de comunicare pe care le avem în portofoliu prin intermediul cărora diferitele materiale științifice – cărți sau articole – sunt introduse în circuitul științific național și internațional, la care vă încurajăm să apelați.

Implicarea onestă și obiectivismul cercetării istorice, rezultate din munca asiduă a cercetărilor, adună respect și admirație din partea cititorilor, adică consumatorilor de educație și cultură, aprecieri pe care vi le dorim, asemenea.

 

 

 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal