Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului , Președinte Florian Daniel Geantă – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Președinte Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Florian Daniel Geantă

Când vorbim despre activitatea InfoCons, vorbim despre succes și performanță, despre o atitudine proactivă și nu reactivă, despre inițiativă, muncă susținută și rezultate.

În cei 20 de ani de activitate, InfoCons a devenit un lider în promovarea și reprezentarea drepturilor și intereselor consumatorilor din România, înregistrând succese notabile în foarte multe domenii ale economiei românești.

În calitate de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor, vă asigur că veți găsi în A.A.A.S. un partener de încredere în promovarea unei atitudini profesioniste, caracterizată prin respect real față de consumatorul român.

La mulți ani în slujba cetățenilor!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal