Suedia / Sweden / Sverige

Capitala: Stockholm

Suedia este o monarhie constituțională ce se întinde pe o suprafață de 450.295 km², corespondentă zonei fusului orar UTC+1. Coroana suedeză este moneda oficială a Suediei, care are o populație de peste 10 milioane de locuitori, vorbitori de suedeză. Situată în Europa de Nord, Suedia este una din țările scandinave, și are un grad foarte ridicat de dezvoltare. Tocmai acest grad ridicat de dezvoltare este motivul pentru care mulți români au ales Suedia pentru a se stabili și a câștiga salarii mai bune. Cea mai importantă ramură industrială a Suediei este construcția de mașini.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Suedia@infocons.ro

Sesizari:

Suedia@protectia-consumatorilor.ro

suedia@consumers-protection.ro

suedia@protectiaconsumatorului.ro

suedia@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Suedia

THE SWEDISH CONSUMER AGENCY / Konsument Verket / Agenția Consumatorilor Suedezi

Agenția Consumatorilor Suedezi are rolul de a superviza, informa și pregăti consumatorii suedezi pentru ca aceștia să facă alegeri calculate și să nu cadă pradă unor înșelătorii.

Adresa: Tage Erlandergatan 8A, Karlstad; Box 48, 651 02 Karlstad

Website: https://www.konsumentverket.se/

Nr. telefon: 00460771422200

Fax: 0046054194195

Halla Konsument / Hello Consumer / Bun venit, consumatorule!

Halla Konsument este un serviciu național coordonat de Agenția Consumatorilor Suedezi. Aceștia oferă informații esențiale din domeniul protecției consumatorilor și oferă asistență permanentă, fie prin serviciul de chat sau de telefonie.

Adresa: Tage Erlandergatan 8A, Karlstad; Box 48, 651 02 Karlstad

Website: https://www.hallakonsument.se/

Nr. telefon: 0771-525 525

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal