Letonia / Latvia / Latvija

Capitala : Riga / Rīga

Letonia este o republică parlamentară, ce se întinde pe o suprafață de aproape 65.000 de km², în zona fusului orar UTC+2/+3. Cele peste 2 milioane de locuitori au ca limbă oficială letona, iar moneda oficială a țării este euro. Capitala țării este la Riga, fostă Capitală Culturală Europeană, în 2014. Letonia este una dintre cele 3 țări baltice și este stat membru al NATO și UE, aderând la zona Euro la începutul anului 2014.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Letonia@infocons.ro

Sesizari:

Letonia@protectia-consumatorilor.ro

letonia@consumers-protection.ro

letonia@protectiaconsumatorului.ro

letonia@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Letonia

Patērētāju tiesību aizsardzības centra / Consumer Rights Protection Center / Centrul pentru Protecția Drepturilor Consumatorilor

Centrul pentru Protecția Drepturilor Consumatorilor este o instituție administrată de stat, supervizată de Ministerul Economiei, ce are ca scop protejarea drepturilor consumatorilor. Site-ul Centrului oferă informații importante cu privire la domeniul protecției consumatorilor.

Adresa: Brivibas str.55, LV – 1010, Riga, Latvia

Website: http://www.ptac.gov.lv/lv

Nr. telefon: 0037165452554

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal