Norvegia / Norway / Norge

Capitala: Oslo

Norvegia este o monarhie constituțională cu o suprafață de 385,252 km². Cei peste 5 milioane de locuitori au ca limbi oficiale bokmål și nynorsk, variante ale limbii norvegiene. Fusul orar este UTC+1, iar capitala țării se află la Oslo. Pe cap de locuitor, Norvegia este cel mai mare producător mondial de petrol din afara Orientului Mijlociu. În Norvegia, moneda folosită este coroana norvegiană.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Norvegia@infocons.ro

Sesizari:

Norvegia@protectia-consumatorilor.ro

norvegia@consumers-protection.ro

norvegia@protectiaconsumatorului.ro

norvegia@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Norvegia

Forbrukertilsynet / The Consumer Authority / Autoritatea Consumatorilor

Autoritatea Consumatorilor din Norvegia este o entitate independentă cu responsabilitatea de a monitoriza măsurile luate pe piață și a exercita influență asupra diferitelor firme, în scopul unei concurențe loiale.

Adresă: Forbrukerradet, Postboks 4597 nYDALEN, 0404 Oslo Norway

Website: https://www.forbrukertilsynet.no/

Nr. telefon: 004723400600

FORBRUKERRADET / THE NORWEGIAN CONSUMER COUNCIL / Consiliul Consumatorilor din Norvegia

Consiliul Consumatorilor din Norvegia oferă consumatorilor informații utile și îi ajută pe aceștia cu procedurile de reclamație, informându-i în legătură cu drepturile lor.

Adresă: Forbrukerradet, Postboks 463 Sentrum, 0105 Oslo Norway

Website: https://www.forbrukerradet.no

Nr. telefon: 004723400500

Fax: 004723400508

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal