Olanda / Netherlands / Nederland

Capitala: Amsterdam

Olanda este o monarhie constituțională, membru fondator al Beneluxului și al Uniunii Europene, cu capitala la Amsterdam. Întinsă pe o suprafață de 41.543 km², Olanda are o populație de aproximativ 17 milioane de locuitori și se situează în zona de fus orar UTC+1. Locuitorii vorbesc neerlandeza, și fac din Olanda una dintre cele mai dens populate țări ale lumii. Olanda este membră a NATO și UE, și prima țară din Europa care a legalizat căsătoriile între persoane de același sex, iar un sfert din teritoriile sale se află sub nivelul mării, Olanda având cea mai joasă altitudine din lume.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Olanda@infocons.ro

Sesizari:

Olanda@protectia-consumatorilor.ro

olanda@consumer-protections.org

olanda@protectiaconsumatorului.ro

olanda@consumers-protection.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Olanda

Authority for Consumers and Markets / Autoritatea Consumatorilor și Piețelor / Autoriteit Consument & Markt (ACM)

ACM creează oportunități și sanse pentru consumatori și afaceri. Autoritatea luptă împotriva concurenței neloiale și permite intrarea mai ușoară pe piață a business-urilor mici și supraveghează bunăstarea consumatorilor olandezi.

Adresa: PO Box 16326, 2500 BH The Hague, The Netherlands

Website: https://www.acm.nl/en

Nr. telefon: 0031 70 7222 000

Fax: 0031 70 7222 355

 

Consumetenbond

Consumetenbond este o organizație non-profit care are ca scop ajutarea consumatorilor în contextul pieței olandeze.

Adresa: PO Box 1000, 2500 BA The Hague, The Netherlands

Website: https://www.consumentenbond.nl/

Nr. telefon: +31 (0) 70 – 445 45 45

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal