Senatul României , Senator Gheorghiță Mîndruță – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Senator Gheorghița Mândruță

Senatul României

Senator

Gheorghiă Mîndruță

Celebrarea Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale reprezintă un prilej de a exprima prețuirea comunității internaționale pentru rolul inovației, al inventivităţii, al artei, în construirea unei lumi mai bune, mai sigure, mai coerente, bazate pe ştiinţă şi valoare.

În această zi, de mare însemnătate pentru domeniul proprietății intelectuale, felicit InfoCons Protecția-Consumatorilor.ro pentru 20 de ani de activitate în slujba protecției consumatorilor în România, timp care s-a scurs în favoarea dezvoltării unui sistem eficient și echilibrat, care încurajează și protejează inovația și creativitatea.

Societatea modernă, în ansamblul ei, se află într-o permanentă schimbare, mereu preocupată de înlesnirea condițiilor favorabile pentru segmentul întreprinderilor mici și mijlocii, care la rândul lor să aibă posibilitatea de a sprijini inovarea, refacerea potențialului economic și crearea de noi locuri de muncă. În acest sens, drepturile de proprietate intelectuală sunt folosite cu scopul de a ocroti și sprijini tehnologia, mărcile, însăși creativitatea. Consider că rolul major al factorilor de decizie se referă, în principal, la receptivitatea de care trebuie să dea dovadă aceștia, atunci când vine vorba de preocupările inventatorilor, creatorilor, antreprenorilor. Când acest rol va fi cu adevărat dus la îndeplinire, vom putea reuși să dezvoltăm politici sau programe care să susțină eforturile celor implicați în inovarea unei perspective mai bune.

Sunt ferm convins că nu greșesc atunci când afirm că ingeniozitatea și iscusința femeilor antreprenor aduc noi viziuni și soluții, inclusiv în domeniul proprietății intelectuale. Pentru ca toate acestea să nu fie în van, îndrăznesc să cred că este esențială munca în echipă, o mai bună colaborare cu toate instituțiile statului și cu cei implicați sau interesați de domeniul proprietății intelectuale, pentru intensificarea schimbului de informații care au ca scop final, cunoașterea.

Împreună, prin ideile, cunoștințele și abilitățile noastre, construim un viitor mai bun.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI . 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal