Radio România Actualități , Varga Florentina – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Radio România Actualități

Varga Florentina

Au trecut 20 de ani, adica 2 decenii.. o fi mult , o fi putin..desigur ca in acesti ani multe s-au schimbat… In urma cu 2 decenii abia daca puteam sa visam la o miscare a consumatorilor, cu tot ceea ce  putea insemna la acea vreme. Si totusi s-a intamplat  sa aflam ca avem si drepturi, nu numai obligatii, sa aflam ca nu mai trebuie sa ne lasam manipulati de comerciantii care vor doar profit, ca  putem spune ”NU!”, ca putem spune ”Da! Avem Drepturi! Sunt consumator european si am drepturi!”. Si totul a pornit de la o mana de oameni inimosi care au vazut mult mai departe de ceea ce ne doream la acea vreme, de la Asociatia InfoCons.

Cat despre colaborarea cu cel care a fost vizionar –  Sorin Mierlea, la orice ora din zi si chiar din noapte l-am sunat cu diverse probleme a raspuns prompt. Mai mult decat atat, am avut ocazia sa il vad in cadrul Concursului ”Alege! Este dreptul tau!”, un concurs destinat elevilor  din ciclul gimnazial si liceal si unde am zarit o luminita ca viitorul arata roz, ca elevii sunt implicati si ca isi stiu  drepturile, gratie lui Sorin care mereu a fost aproape de ei si ii indemna sa deschida ochii, sa citeasca atent eticheta si mai ales sa se implice!…repet ..o fi mult, o fi putin… ma uit in urma si vad ca a fost multa munca si multa daruire. Ce ne rezerva urmatorii 20 de ani? Nu stiu, dar abia astept sa vad …La multi ani! Tineti-o tot asa,  ca faceti treaba buna!!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal