Consiliul Județean Vaslui , Președinte Dumitru Buzatu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Vaslui Dumitru Buzatu

Consiliul Județean Vaslui

Președinte Consiliul Județean Vaslui

Dumitru Buzatu

La mulți ani, Protecției Consumatorilor din România!

Sunt 20 de ani de eforturi comune pentru a forma, a informa și a proteja consumatorii din România. Astăzi putem vorbi despre consumatori mult mai bine informați și protejați, existând cadrul legal pentru susținerea intereselor acestora

De aceea, Consiliul Județean Vaslui își manifestă disponibilitate în creionarea de parteneriate cu toate entitățile, fie ele autorități publice sau organizații non-guvernamentale, care să asigure accesul transparent la toate nevoile legate de protecția consumatorilor.

De altfel, toate investițiile și proiectele asumate de Consiliul Județean Vaslui au ca obiectiv majora protejarea intereselor vasluienilor cu privire la sănătate, siguranță, asistență socială și aspectele economice.

Sunt ferm convins că va exista și în următorii 20 de ani un parteneriat activ între Consiliul Județean Vaslui și InfoCons, în beneficiul protecției consumatorilor din județul Vaslui și nu numai.

Urăm succes în continuare tuturor celor care fac eforturi în acest domeniu!

La mulți ani, Protecției Consumatorilor din România!

La mulți ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal