Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa , Președinte Bogdan Iuliu Hossu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Bogdan Iuiliu Hossu

Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa

Președinte Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa

Bogdan Iuliu Hossu

Felicitări pentru activitatea desfășurată în reprezentarea drepturilor consumatorilor, pentru efortul continuu de educare și informare a cetățenilor. Prin activitatea și experiența colectivului InfoCons ați contribuit substanțial la ridicarea standardelor pentru toți.
De 20 de ani, InfoCons este alături de cetățeni, în apărarea dreptului la informații corecte și produse de calitate. Succes în continuare în rolul asumat de apărător și îndrumător al cetățeanului consumator și o colaborare la fel de benefică în viitor!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal